АКЦИЯ-НАЛИЧНО

Триместно канапе Amora плюшено пепел от рози със златни метални крака 180x81x77cm

  • Код на продукта: 8-50-110-000043

Експресна доставка до 3 дни : Да

Стандартна доставка до 10 дни: след 8 бр
  • 1,147.90лв.
  • 975.90лв.

3-местен диван Amora  кадифе цвят сьомга 180x81x77см 


Диван Amora е най-новата тенденция в модерния дизайн. Неговата специална извита форма ще даде нов дъх на обновяване на вашето пространство. Елегантен, удобен и впечатляващ, той ще повдигне естетиката на вашето пространство.

Спецификации:
Висококачествена рамка с устойчивост на износване и време. Подплата от пяна, която осигурява комфорт, еластичност и издръжливост. Цялата конструкция се опира на четири метални крака, които придават стабилност.
Подплата от висококачествен велурен плат, устойчив на износване и абразия.
Предлага се в няколко цвята.
Краката са с предпазни регулируеми капачки

Размери на продукта:
Дължина: 180см
Широчина: 81см
Височина: 77 см
Височина на седалката: 45см
Дълбочина на седалката? 51-61см

Забележки:
Продуктът се доставя във фабричната си опаковка и се нуждае от лек монтаж.
Цветовият нюанс на продукта може леко да се различава от неговото фотографско представяне на вашия екран.


Размер: 180x81x77cm
- Ако полето “Експресна доставка” е със статус “Да”, очаквайте пратката до 3 работни дни след поръчка.
- Датата във второто поле при етикет “Стандартна доставка”, означава, че артикулите пътуват към нашия склад и ще очаквате пратката си до 10 работни дни след посочената дата. Ако вместо това виждате съобщение “Позвънете ни за наличност” , бройките са ограничени и трябва да се свържете допълнително с нашите консултанти.
- Полето “Възможност за доставка след” е информативно относно датата на възможно зареждане на артикула. Може да правите предварителни поръчки на артикули, които все още не са пристигнали.
Още информация ще намерите тук: Срок и цена за доставка
Цената за доставка не е включена в стойността на артикулите. Тя се образува по стандартните тарифи на Еконт, с включена отстъпка за нашите клиенти. Ако искате да получите информация за конкретна поръчка може се обадите на 0879 45 35 35 или да изчакате нашите консултанти да се свържат с Вас за потвърждение на поръчката.
При желание от страна на клиента, пратката може да бъде изпратена и с друг куриер (упоменава се в специално поле в процеса на създаване на поръчка)
Онлайн поръчка може да бъде бъде върната по преценка на клиента в рамките на 14 дни и за негова сметка. Когато причината е, че не е запазена целостта на пратката, връщането е за сметка на спедитора, но при следните условия:
Всяка пратка пусната със спедитор има застраховка, която покрива щетите при повреда и осигурява връщане за сметка на куриерската фирма. Целостта на пратките трябва да бъде проверена пред куриер, за да бъде валидна защитата.
Може да платите своята пръчка по следните начини: - Наложен платеж: плащане на място, когато куриерът достави пратката или на място в нашия магазин на адрес София, бул. Ал. Стамболийски 53, ако изберете да вземете сами своята поръчка
- Дебитна и кредитна карта (онлайн в процеса на създаване на поръчка)
- Банков превод (инструкциите ще видите при поръчка в стъпка Методи на плащане)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти