АКЦИЯ-НАЛИЧНО
  • ИНДУСТРИАЛЕН ШКАФ МЕТАЛ И ДЪРВО NOMBER ONE

ИНДУСТРИАЛЕН ШКАФ МЕТАЛ И ДЪРВО NOMBER ONE

  • Код на продукта: 3-50-102-0018

Експресна доставка до 3 дни : Да

Стандартна доставка до 10 дни : след
  • 899.90лв.
  • 798.00лв.

С ИЗКЛЮЧИТЕЛНАТА СИ ,ЕДНОВРЕМЕННО ИНДУСТРИАЛНА И ЛЕКО ЗАКАЧЛИВО ЗВУЧАЩА ВИЗИЯ,ТАЗИ КОМБИНАЦИЯ  ОТ МЕТАЛ, ДЪРВО И СТЪКЛО  НАИСТИНА ЩЕ ВИ ГРАБНЕ ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД..

НЯМА КАК ДА ПРОПУСНЕТЕ  ТАЗИ МЕБЕЛ ЗАЩОТО ТЯ ПРИТЕЖАВА ХАРАКТЕР,ОСВЕН НЕОСПОРИМАТА СИ  ФУНКЦИОНАЛНОСТ  И ВЪЗМОЖНОСТ ДА БЪДЕ ВПИСАНА В ДНЕВНА,КАБИНЕТ,ТРАПЕЗАРИЯ,КУХНЯ,АНТРЕ ,ТА ДОРИ И БАНЯ.

МЕТАЛНАТА КОНСТРУКЦИЯ Е ЗДРАВА И НАДЕЖДНА,ДВЕТЕ ПЛЪЗГАЩИ ВРАТИ ВНАСЯТ ЕЛЕМЕНТ НА НЕСТАНДАРТНОСТ ,А СТЪКЛОТО С НАДПИСИ ЛЕКО СМЕКЧАВА ЦЯЛОТО ВНУШЕНИЕ.


Размер: 118 x 37 x 102
Цвят: Натурално/Бежово
Дърво: Ела
МДФ
Метал: Желязо
Материал: Стъкло
- Ако полето “Експресна доставка” е със статус “Да”, очаквайте пратката до 3 работни дни след поръчка.
- Датата във второто поле при етикет “Стандартна доставка”, означава, че артикулите пътуват към нашия склад и ще очаквате пратката си до 10 работни дни след посочената дата. Ако вместо това виждате съобщение “Позвънете ни за наличност” , бройките са ограничени и трябва да се свържете допълнително с нашите консултанти.
- Полето “Възможност за доставка след” е информативно относно датата на възможно зареждане на артикула. Може да правите предварителни поръчки на артикули, които все още не са пристигнали.
Още информация ще намерите тук: Срок и цена за доставка
Цената за доставка не е включена в стойността на артикулите. Тя се образува по стандартните тарифи на Еконт, с включена отстъпка за нашите клиенти. Ако искате да получите информация за конкретна поръчка може се обадите на 0879 45 35 35 или да изчакате нашите консултанти да се свържат с Вас за потвърждение на поръчката.
При желание от страна на клиента, пратката може да бъде изпратена и с друг куриер (упоменава се в специално поле в процеса на създаване на поръчка)
Онлайн поръчка може да бъде бъде върната по преценка на клиента в рамките на 14 дни и за негова сметка. Когато причината е, че не е запазена целостта на пратката, връщането е за сметка на спедитора, но при следните условия:
Всяка пратка пусната със спедитор има застраховка, която покрива щетите при повреда и осигурява връщане за сметка на куриерската фирма. Целостта на пратките трябва да бъде проверена пред куриер, за да бъде валидна защитата.
Може да платите своята пръчка по следните начини: - Наложен платеж: плащане на място, когато куриерът достави пратката или на място в нашия магазин на адрес София, бул. Ал. Стамболийски 53, ако изберете да вземете сами своята поръчка
- Дебитна и кредитна карта (онлайн в процеса на създаване на поръчка)
- Банков превод (инструкциите ще видите при поръчка в стъпка Методи на плащане)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти