С ПОРЪЧКА
  • МОДЕЛ АЛИЧЕ ДАМАСКА
razmer
Razmer 211cm x 101cm x 84cm
Материал
Материал Дърво масив||дунапрен полиуретан||вата дакрон|
Материал1
Материал1 |дунапрен полиуретан
Материал2
Материал2 |вата дакрон

МОДЕЛ АЛИЧЕ ДАМАСКА

  • Код на продукта: 3-50-001-0003-D

Експресна доставка до 3 дни : Не

Стандартна доставка до 10 дни : след
  • 3,498.90лв.

Цената е за диван 3 места +диван 2 места изработен с дамаска категория 15. диван 3 места -размер - 211/101/84 см цена : 1904 лв. диван 2 места -размер- 165/101/84 см цена : 1594 лв. фотьойл размер - 125/101/84 см цена : 1269 лв.МОДЕЛ: с фиксирани елементи. Дървена рамка от масивно дърво; МАТЕРИАЛИ (седалки / облегалки): дунапрен полиуретан. вата дакрон; НАЛИЧНИ КОЖИ: Бъфало.Доларо.Мадрас – оцветени. пречистени с хром;Допълнително описание: Моделите се изработват в естествена кожа и дамаска от негорим материал. Забележка: Цената се определя според. категорията кожа и включените елементи в меката мебел ! За двуцветна композиция + 5%.
Размер: 211cm x 101cm x 84cm
Материал: Дърво масив
вата дакрон
дунапрен полиуретан
- Ако полето “Експресна доставка” е със статус “Да”, очаквайте пратката до 3 работни дни след поръчка.
- Датата във второто поле при етикет “Стандартна доставка”, означава, че артикулите пътуват към нашия склад и ще очаквате пратката си до 10 работни дни след посочената дата. Ако вместо това виждате съобщение “Позвънете ни за наличност” , бройките са ограничени и трябва да се свържете допълнително с нашите консултанти.
- Полето “Възможност за доставка след” е информативно относно датата на възможно зареждане на артикула. Може да правите предварителни поръчки на артикули, които все още не са пристигнали.
Още информация ще намерите тук: Срок и цена за доставка
Цената за доставка не е включена в стойността на артикулите. Тя се образува по стандартните тарифи на Еконт, с включена отстъпка за нашите клиенти. Ако искате да получите информация за конкретна поръчка може се обадите на 0879 45 35 35 или да изчакате нашите консултанти да се свържат с Вас за потвърждение на поръчката.
При желание от страна на клиента, пратката може да бъде изпратена и с друг куриер (упоменава се в специално поле в процеса на създаване на поръчка)
Онлайн поръчка може да бъде бъде върната по преценка на клиента в рамките на 14 дни и за негова сметка. Когато причината е, че не е запазена целостта на пратката, връщането е за сметка на спедитора, но при следните условия:
Всяка пратка пусната със спедитор има застраховка, която покрива щетите при повреда и осигурява връщане за сметка на куриерската фирма. Целостта на пратките трябва да бъде проверена пред куриер, за да бъде валидна защитата.
Може да платите своята пръчка по следните начини: - Наложен платеж: плащане на място, когато куриерът достави пратката или на място в нашия магазин на адрес София, бул. Ал. Стамболийски 53, ако изберете да вземете сами своята поръчка
- Дебитна и кредитна карта (онлайн в процеса на създаване на поръчка)
- Банков превод (инструкциите ще видите при поръчка в стъпка Методи на плащане)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти