АКЦИЯ-НАЛИЧНО
  • БИБЛИОТЕКА  МАСИВ МАНГОВО ДЪРВО

БИБЛИОТЕКА МАСИВ МАНГОВО ДЪРВО

  • Код на продукта: 3-50-189-0047

Експресна доставка до 3 дни : Да

Стандартна доставка до 10 дни : след
Възможност за доставка след :
  • 3,455.90лв.
  • 2,998.00лв.

С НАИСТИНА ВНУШИТЕЛНИТЕ СИ РАЗМЕРИ ОТ 200cm x 40cm x 230cm,ТАЗИ ИЗПЪЛНЕНА В ЕСТЕСТВЕН ЦВЯТ НА МАНГОВОТО ДЪРВО БИБЛИОТЕКА,ЩЕ ВИ ВПЕЧАТЛИ ОТ ПРЪВ ПОГЛЕД.

С ЛЕКО ИНДУСТРИАЛНАТА СИ  ВИЗИЯ И НОСТАЛГИЧЕН  РЕТРО ПОЛЪХ БИ МОГЛА ДА БЪДЕ ПРЕКРАСЕН АКЦЕНТ ВЪВ ВСЯКО ПОМЕЩЕНИЕ,КОЕТО РАЗБИРА СЕ МОЖЕ ДА ПОНЕСЕ ТЕЗИ ГАБАРИТИ.

А ЗАКАЧКАТА СЪС СТЪЛБАТА ЩЕ ВИ НАКАРА ДА СЕ УСМИХНЕТЕ.

МЕЖДУ ДРУГОТО СПОКОЙНО БИ МОГЛА ДА СЕ ПОЛЗВА И КАТО ВИТРИНА В ТРАПЕЗАРИЯ. ДОБАВЕТЕ МАСА  И СТОЛОВЕ   ОТ СЪЩОТО ТОВА  МАНГОВО ДЪРВО  И СЕ ДОКОСНЕТЕ ДО ЧАРА НА ЕДНО ДРУГО ВРЕМЕ..


Размер: 200 x 40 x 230
Материал: Mango
- Ако полето “Експресна доставка” е със статус “Да”, очаквайте пратката до 3 работни дни след поръчка.
- Датата във второто поле при етикет “Стандартна доставка”, означава, че артикулите пътуват към нашия склад и ще очаквате пратката си до 10 работни дни след посочената дата. Ако вместо това виждате съобщение “Позвънете ни за наличност” , бройките са ограничени и трябва да се свържете допълнително с нашите консултанти.
- Полето “Възможност за доставка след” е информативно относно датата на възможно зареждане на артикула. Може да правите предварителни поръчки на артикули, които все още не са пристигнали.
Още информация ще намерите тук: Срок и цена за доставка
Цената за доставка не е включена в стойността на артикулите. Тя се образува по стандартните тарифи на Еконт, с включена отстъпка за нашите клиенти. Ако искате да получите информация за конкретна поръчка може се обадите на 0879 45 35 35 или да изчакате нашите консултанти да се свържат с Вас за потвърждение на поръчката.
При желание от страна на клиента, пратката може да бъде изпратена и с друг куриер (упоменава се в специално поле в процеса на създаване на поръчка)
Онлайн поръчка може да бъде бъде върната по преценка на клиента в рамките на 14 дни и за негова сметка. Когато причината е, че не е запазена целостта на пратката, връщането е за сметка на спедитора, но при следните условия:
Всяка пратка пусната със спедитор има застраховка, която покрива щетите при повреда и осигурява връщане за сметка на куриерската фирма. Целостта на пратките трябва да бъде проверена пред куриер, за да бъде валидна защитата.
Може да платите своята пръчка по следните начини: - Наложен платеж: плащане на място, когато куриерът достави пратката или на място в нашия магазин на адрес София, бул. Ал. Стамболийски 53, ако изберете да вземете сами своята поръчка
- Дебитна и кредитна карта (онлайн в процеса на създаване на поръчка)
- Банков превод (инструкциите ще видите при поръчка в стъпка Методи на плащане)

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!
    Лош           Добър

Свързани продукти