Поставки – Сет виноВ НАЛИЧНОСТ
СТЪКЛЕН ДЕКАНТЕР С МЕТАЛНИ ЕЛЕМЕНТИ
Код: 3-70-085-0189
Размер: 20 x 26
В НАЛИЧНОСТ
СТЪКЛЕН ДЕКАНТЕР ТИП КАНА D20 x 23 СМ
Код: 6-70-560-0007
Размер: D20 x 23
В НАЛИЧНОСТ
СТЪКЛЕН ДЕКАНТЕР С МЕТАЛНА УКРАСА
Код: 3-70-085-0195
Размер: 12 x 25
В НАЛИЧНОСТ
СТЪКЛЕН ДЕКАНТЕР
Код: 3-70-085-0191
Размер: 10 x 10 x 30
В НАЛИЧНОСТ
СТЪКЛЕН ДЕКАНТЕР
Код: 3-70-085-0190
Размер: 10 x 10 x 30
В НАЛИЧНОСТ
СТОЙКА ЗА ВИНО
Код: 3-70-872-0159
Размер: 28 x 20 x 36
В НАЛИЧНОСТ
ДЕКАНТЕР ОТ ЧЕРНО СТЪКЛО
Код: 3-70-085-0176
Размер: 17 x 17 x 32
В НАЛИЧНОСТ
СТЪКЛЕНА ГАРАФА С МЕТАЛНИ АКЦЕНТИ
Код: 3-70-085-0199
Размер: 13 x 35
В НАЛИЧНОСТ
СТЪКЛЕН ДЕКАНТЕР АНТИЧНО ЗЛАТЕН
Код: 3-70-085-0178
Размер: 18 x 32
В НАЛИЧНОСТ
СТЪКЛЕН ДЕКАНТЕР С МЕТАЛНИ ЕЛЕМЕНТИ
Код: 3-70-085-0187
Размер: 14 x 26
В НАЛИЧНОСТ
СТЪКЛЕН ДЕКАНТЕР С МЕТАЛНИ ЕЛЕМЕНТИ
Код: 3-70-085-0188
Размер: 20 x 26
В НАЛИЧНОСТ
СТЪКЛЕН ДЕКАНТЕР С МЕТАЛНА УКРАСА
Код: 3-70-085-0186
Размер: 14 x 26
В НАЛИЧНОСТ
СТЪКЛЕН ДЕКАНТЕР АНТИЧНО ЗЛАТЕН
Код: 3-70-085-0179
Размер: 22 x 27
В НАЛИЧНОСТ
СТЪКЛЕН ДЕКАНТЕР АНТИЧНО ЗЛАТЕН
Код: 3-70-085-0181
Размер: 10 x 10 x 27
В НАЛИЧНОСТ
СТЪКЛЕН ДЕКАНТЕР
Код: 3-70-085-0198
Размер: 16 x 6 x 25
В НАЛИЧНОСТ
СТЪКЛЕН ДЕКАНТЕР
Код: 3-70-085-0197
Размер: 10 x 10 x 31
В НАЛИЧНОСТ
СТЪКЛЕН ДЕКАНТЕР
Код: 3-70-085-0196
Размер: 10 x 10 x 36
В НАЛИЧНОСТ
СТОЙКА ЗА ВИНО
Код: 6-70-299-0002
Размер: 26 x 9 x 39
В НАЛИЧНОСТ
Поставка за бутилки
Код: 3-70-447-0053
В НАЛИЧНОСТ
Ледарка

Ледарка

98.90лв.

Код: 3-70-158-0393
В НАЛИЧНОСТ
КОФА ЗА ЛЕД  D16X18 CM
Код: 73447
Размер: D16X18
В НАЛИЧНОСТ
ДЪРВЕНА СТОЙКА ЗА ВИНО ЗА 2 БУТИЛКИ
Код: 3-70-314-0061
Размер: 24 x 20 x 10
В НАЛИЧНОСТ
ДЕКАНТЕР СТЪКЛО С МЕТАЛНИ ОРНАМЕНТИ
Код: 3-70-085-0092
Размер: 8 x 8 x 24
В НАЛИЧНОСТ
ДЕКАНТЕР ОТ ЧЕРНО СТЪКЛО
Код: 3-70-085-0177
Размер: 17 x 17 x 26
В НАЛИЧНОСТ
ДЕКАНТЕР ОПУШЕН
Код: 78027886
В НАЛИЧНОСТ
Декантер

Декантер

47.90лв.

Код: 3-70-085-0051
Размер: 10 x 10 x 24
В НАЛИЧНОСТ
ДЕКАНТЕР

ДЕКАНТЕР

52.90лв.

Код: 3-70-085-0115
Размер: 12 x 12 x 30
В НАЛИЧНОСТ
ДЕКАНТЕР

ДЕКАНТЕР

49.90лв.

Код: 3-70-085-0119
Размер: 10 x 10 x 27
В НАЛИЧНОСТ
ГАРАФА ЦВЯТ АМБЪР
Код: 3-70-085-0200
Размер: 13 x 35
В НАЛИЧНОСТ
ГАРАФА СЪС СРЕБРИСТА УКРАСА
Код: 3-70-085-0201
Размер: 14 x 25
В НАЛИЧНОСТ
ШАМПАНИЕРА ИНОКС
Код: 58523
В НАЛИЧНОСТ
СТЪКЛЕН ДЕКАНТЕР С МЕТАЛНА УКРАСА
Код: 3-70-085-0193
Размер: 10 x 10 x 26
В НАЛИЧНОСТ
СТЪКЛЕН ДЕКАНТЕР С МЕТАЛНА УКРАСА
Код: 3-70-085-0194
Размер: 12 x 25
В НАЛИЧНОСТ
Стъклен декантер от прозрачно стъкло
Код: 373-91-377
В НАЛИЧНОСТ
СТЪКЛЕН ДЕКАНТЕР АНТИЧНО ЗЛАТЕН
Код: 3-70-085-0180
Размер: 12 x 12 x 31
В НАЛИЧНОСТ
СТЪКЛЕН ДЕКАНТЕР
Код: 3-70-085-0192
Размер: 10 x 10 x 26
В НАЛИЧНОСТ
СТЪКЛЕН ДЕКАНТЕР
Код: 3-70-085-0182
Размер: 15 x 24
В НАЛИЧНОСТ
СТОЙКА ЗА ВИНО
Код: 3-70-812-0176
Размер: 43 x 18 x 42
В НАЛИЧНОСТ
СТАТИВ ЗА ПЛАТНО ДЪРВЕН
Код: 3-70-716-0026
Размер: 42 x 55 x 139
В НАЛИЧНОСТ
СЕТ ДЕКАНТЕР С 6 ЧАШИ
Код: 3-70-085-0185
Размер: D11X30 / 6X(8X9)
В НАЛИЧНОСТ
ОРИГИНАЛНА БУТИЛКА В АНТИЧНО ЗЛАТЕН ЦВЯТ
Код: 3-70-085-0145
Размер: 15x7x28
В НАЛИЧНОСТ
КУПА ЗА ЛЕД 18X19CM
Код: 73298
Размер: 18Χ19
В НАЛИЧНОСТ
ДЪРВЕНА СТОЙКА ЗА ВИНО ЗА 4 БУТИЛКИ
Код: 3-70-314-0060
Размер: 43.5 x 20 x 10
В НАЛИЧНОСТ
ДЪРВЕНА СТОЙКА ЗА ВИНО
Код: 3-70-521-0016
Размер: 70 x 20 x 17
В НАЛИЧНОСТ
Декантер от прозрачно стъкло
Код: 6-70-504-0055
Размер: 20см
В НАЛИЧНОСТ
Декантер от прозрачно стъкло
Код: 6-70-504-0056
Размер: 20 x 20 x 25
В НАЛИЧНОСТ
ДЕКАНТЕР ОТ ПРОЗРАЧНО СТЪКЛО
Код: 3-70-085-0166
Размер: 9 x 28
В НАЛИЧНОСТ
ГАРАФА

ГАРАФА

31.90лв.

Код: 3-70-085-0155
Размер: 14 x 14 x 28
В НАЛИЧНОСТ
ГАРАФА

ГАРАФА

25.90лв.

Код: 3-70-085-0159
Размер: D11 x 30
В НАЛИЧНОСТ
ГАРАФА

ГАРАФА

43.90лв.

Код: 3-70-571-0117
Размер: 8 x 8 x 30
В НАЛИЧНОСТ
ГАРАФА

ГАРАФА

35.90лв.

Код: 3-70-085-0156
Размер: 13 x 13 x 31
В НАЛИЧНОСТ
ГАРАФА

ГАРАФА

36.90лв.

Код: 3-70-571-0131
Размер: 15.5 x 15.5 x 29
В НАЛИЧНОСТ
ГАРАФА

ГАРАФА

52.90лв.

Код: 3-70-085-0091
Размер: 13 x 13 x 24
В НАЛИЧНОСТ
АЛУМИНИЕВА КУПА ЗА ЛЕД 24X17X20
Код: 73436
Размер: 24X17X20
В НАЛИЧНОСТ
Стъклена гарафа от прозрачно стъкло
Код: 373-91-376
В НАЛИЧНОСТ
СТЪКЛЕН ДЕКАНТЕР С 6 ЧАШИ
Код: 3-70-085-0164
Размер: 11X34/6x(D8X10)
В НАЛИЧНОСТ
СТЪКЛЕН ДЕКАНТЕР
Код: 6-70-560-0002
Размер: 18 x 13 x 8
В НАЛИЧНОСТ
СТЪКЛЕН ДЕКАНТЕР
Код: 3-70-085-0183
Размер: 12 x 12 x 28
В НАЛИЧНОСТ
СТОЙКА ЗА ВИНО
Код: 3-70-872-0157
Размер: 37.5 x 10.5 x 21
В НАЛИЧНОСТ
Поставка за бутилки
Код: 3-70-447-0052
Размер: 44X11X47, дърво
В НАЛИЧНОСТ
Поставка за бутилка чрд
Код: 3-70-007-0012
В НАЛИЧНОСТ
ПОСТАВКА ЗА БУТИЛКА W-116
Код: 190825
В НАЛИЧНОСТ
ПОСТАВКА ЗА 12 БУТИЛКИ ЗА ВИНО
Код: 6-70-560-0008
Размер: 15 x 11.5 x 7
В НАЛИЧНОСТ
МЕТАЛНА ПОСТАВКА ЗА ВИНО  И ЧАШИ
Код: 81027910
В НАЛИЧНОСТ
КУТИЯ ЗА БУТИЛКА
Код: 62184
Размер: 35cm x 9cm x 9cm
В НАЛИЧНОСТ
КУТИЯ ЗА БУТИЛКА
Код: 62186
Размер: 35cm x 20cm x 10cm
В НАЛИЧНОСТ
Комплект за вино
Код: 3-70-939-6666
В НАЛИЧНОСТ
Декантер

Декантер

29.90лв.

Код: 3-70-837-0012
Размер: 17 x 17 x 26
В НАЛИЧНОСТ
ДЕКАНТЕР

ДЕКАНТЕР

104.90лв.

Код: 3-70-158-0644
В НАЛИЧНОСТ
Декантер

Декантер

16.90лв.

Код: 3-70-837-0036
Размер: 10 x 25 x 10
В НАЛИЧНОСТ
Бамбукова стойка за вино Rozy 46x24,5x29,5cm
Код: 8-50-199-000128
Размер: 46x24,5x29,5cm
Стъклен декантер с метални елементи
Код: 3-70-124-0040
Размер: 13cm x 13cm x 50cm
Стъклен декантер с метални елементи
Код: 3-70-124-0049
Размер: 13cm x 13cm x 50cm
Стъклен декантер
Код: 6-70-781-0001
Размер: 12 x 12 x 30
Стъклен декантер
Код: 6-70-781-0002
Размер: 15 x 7 x 22
СТОЙКА ЗА ВИНО
Код: 6-70-299-0003
Размер: 17 x 9 x 39
ОЧАКВА СЕ
СТОЙКА ЗА ВИНО
Код: 3-70-898-0080
Размер: 22 x 12 x 42
ОЧАКВА СЕ
Стойка за вино
Код: 3-70-874-0082
Размер: 30 x 11 x 30
ОЧАКВА СЕ
СТЕННА СТОЙКА ЗА ВИНО ЗА 4 БУТИЛКИ
Код: 3-70-874-0083
Размер: 36 x 9 x 73
ОЧАКВА СЕ
Поставка за бутилка винен дрегер
Код: 3-70-007-0020
ОЧАКВА СЕ
Поставка за бутилка 70г. Юбилей
Код: 3-70-007-0018
ОЧАКВА СЕ
Поставка за бутилка 60г. Юбилей
Код: 3-70-007-0017
ОЧАКВА СЕ
Поставка за бутилка 50г. Юбилей
Код: 3-70-007-0016
ОЧАКВА СЕ
Поставка за бутилка
Код: 3-70-007-0019
КУТИЯ ЗА БУТИЛКА 20X35X12 CM
Код: 70567
Размер: 20X35X12
КОМПЛЕКТ ДЕКАНТЕРИ С ПОДНОС
Код: 3-70-085-0150
Размер: 33 x 11 x 23(8X8X22;8X8X17;7X7X15)
ДЪРВЕНА КУТИЯ ЗА ВИНО 9X9X34 CM
Код: 70560
Размер: 9X9X34
ДЪРВЕНА КУТИЯ ЗА БУТИЛКА 18X9X35 CM
Код: 70561
Размер: 18X9X35
ДЕКАНТЕР ОТ ПРОЗРАЧНО СТЪКЛО
Код: 3-70-085-0168
Размер: 14 x 8 x 28
ДЕКАНТЕР ОТ ПРОЗРАЧНО СТЪКЛО
Код: 3-70-085-0165
Размер: 12 x 12 x 32
ДЕКАНТЕР ЗА ВИНО 20X14X26CM
Код: 76180
Размер: 20X14X26CM
ОЧАКВА СЕ
ДЕКАНТЕР

ДЕКАНТЕР

112.90лв.

Код: 3-70-162-0196
Размер: 20 x 13 x 33
ОЧАКВА СЕ
ДЕКАНТЕР

ДЕКАНТЕР

119.90лв.

Код: 3-70-162-0197
Размер: 15 x 15 x 48
ГЛОБУС БАР МАЛЪК 58СМ
Код: 80028508
Показани 1 от 95 | 95 (1 Страници)