Часовници за СтенаЧСОВНИК МЕТАЛ
Код: 3-20-749-0005
ЧАСОВНИК-ЗАКАЧАЛКА
Код: 3-20-098-0005
ЧАСОВНИК СТЕНЕН
Код: 61390
Размер: 80 x 80
ЧАСОВНИК СТЕНЕН
Код: 3-20-484-0421
Размер: 50 x 5 x 50
ЧАСОВНИК СТЕНЕН
Код: 3-20-925-0007
Размер: 57.5 x 57.5 x 5.7
ЧАСОВНИК МДФ
Код: 3-20-098-0025
ЧАСОВНИК ЗА СТЕНА
Код: 3-20-828-0086
Размер: 76 x 6 x 76
ЧАСОВНИК ЗА СТЕНА
Код: 3-20-484-0403
Размер: 34 x 4 x 34
ЧАСОВНИК ГАРОВ
Код: 3-25-021-0006
Размер: 25 x 9 x 32
ЧАСОВНИК АНТИЧНО ЗЛАТНО
Код: 3-20-385-0042
Размер: 82 x 6.5 x 56.5
ЧАСОВНИК  ЗАБРАНЕНО ЗА....
Код: 3-20-778-0051
Размер: 15cm
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

52.90лв.

Код: 3-25-021-0008
Размер: 30.5 x 9 x 35.5
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

53.90лв.

Код: 3-25-021-0007
Размер: 31.5 x 10 x 36
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

136.90лв.

Код: 3-20-773-0194
Размер: 70 x 6 x 70
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

24.90лв.

Код: 3-20-385-0005
Размер: 45 x 4.5 x 45
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

23.80лв.

Код: 3-20-841-0012
Размер: D-33X4 (метал)
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

31.80лв.

Код: 3-20-098-0027
Размер: 24Х37 см
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

47.80лв.

Код: 3-20-385-0025
Размер: 51 x 51 x 5
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

35.90лв.

Код: 3-20-828-0064
Размер: 51 x 6 x 51
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

143.90лв.

Код: 3-20-178-0008
Размер: 76 x 76 x 5
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

23.90лв.

Код: 3-20-484-0119
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

15.90лв.

Код: 3-20-870-0002
Размер: 39cm
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

16.90лв.

Код: 3-20-098-0086
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

31.90лв.

Код: 3-20-484-0143
Размер: 31x35
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

22.90лв.

Код: 3-20-098-0104
Размер: 30x23
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

14.90лв.

Код: 3-20-484-0202
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

18.90лв.

Код: 3-20-778-0052
Размер: 26cm
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

54.80лв.

Код: 3-25-021-0108
Размер: 40 x 8.5 x 38
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

21.90лв.

Код: 3-20-098-0105
Размер: 30x23
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

38.90лв.

Код: 61386
Размер: 60cm
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

47.80лв.

Код: 3-20-098-0145
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

136.90лв.

Код: 3-20-626-0002
Размер: 67X3X85
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

119.90лв.

Код: 60251
Размер: 32cm
Часовник

Часовник

37.90лв.

Код: 15-00-15733
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

85.90лв.

Код: 3-20-098-0201
Размер: 29 x 7 x 31
Часовник

Часовник

34.80лв.

Код: 52347
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

57.80лв.

Код: 3-20-098-0211
Размер: 39X5X60
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

51.90лв.

Код: 3-20-773-0112
Размер: 39cm
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

11.80лв.

Код: 3-20-098-0222
Размер: 34cm
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

49.80лв.

Код: 3-20-207-0005
Размер: 60 x 1 x 60
СТЕНЕН ЧАСОВНИК-КЛЕТКА
Код: 3-25-021-0079
СТЕНЕН ЧАСОВНИК С ОГЛЕДАЛО
Код: 3-20-893-0004
Размер: 40x5x50
СТЕНЕН ЧАСОВНИК С ВЪЖЕ
Код: 3-20-484-0439
Размер: 50x4,5x50/77
СТЕНЕН ЧАСОВНИК МЕТАЛ/ДЪРВО
Код: 3-20-812-0031
Размер: D60 x 3.5
СТЕНЕН ЧАСОВНИК ДЪРВО И МЕТАЛ
Код: 3-20-484-0430
Размер: 63 x 63 x 4.5
СТЕНЕН ЧАСОВНИК ДЪРВО
Код: 3-20-977-0256
Размер: 40 x 3 x 40
СТЕНЕН ЧАСОВНИК ГЛОБУС
Код: 3-20-484-0434
Размер: 63 x 63 x 0.45
СТЕНЕН ЧАСОВНИК В АНТИЧНО БЯЛО
Код: 3-20-977-0255
Размер: 40 x 3 x 40
СТЕНЕН ЧАСОВНИК АТЛАС
Код: 3-20-977-0258
Размер: 34 x 3 x 34
СТЕНЕН ЧАСОВНИК WELCOME
Код: 3-20-977-0094
Размер: 33 x 11 x 51
СТЕНЕН ЧАСОВНИК -КЛЕТКА
Код: 3-25-021-0078
Размер: 36X54
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-484-0437
Размер: 56Χ4,5Χ60
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-484-0425
Размер: 60 x 5 x 60
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-463-0003
Размер: 60 x 3 x 60
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-484-0426
Размер: 60 x 60 x 5
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-463-0011
Размер: 80 x 3 x 80
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-773-0324
Размер: D58 x 4
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-828-0092
Размер: D58.5
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-385-0060
Размер: D51x5,5
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-463-0005
Размер: 60 x 3 x 60
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-463-0006
Размер: 60 x 3 x 60
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-284-0133
Размер: 30.5 x 4 x 30.5
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-463-0012
Размер: 60 x 4.5 x 60
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-773-0110
Размер: D-58 x (3)
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-463-0008
Размер: 58 x 3 x 58
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-828-0103
Размер: 40 x 5 x 40
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-773-0263
Размер: 50 x 2 x 66
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-773-0328
Размер: 34 x 4 x 34
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-098-0054
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-463-0009
Размер: 58 x 3 x 58
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-925-0018
Размер: D40 x 5
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 69504
Размер: 30 CM
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-864-0113
Размер: 51 x 51 x 4
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-773-0301
Размер: D62x8
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-463-0015
Размер: 60 x 4.5 x 60
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-098-0239
Размер: 16 x 8 x 30
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-925-0010
Размер: 51 x 5 x 51
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-925-0008
Размер: 57.5 x 57.5 x 5.7
Стенен часовник
Код: 15-00-15741
Размер: 63.5X26
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-773-0282
Размер: 58 x 4.5 x 58
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-773-0245
Размер: 14 x 19 x 2
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-864-0097
Размер: 51 x 51 x 5
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-506-0007
Размер: 30 x 30 x 4.5
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-864-0099
Размер: D40 x 4
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-178-0009
Размер: D60 x 4.5
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-284-0092
Размер: D35.5 x 4.5
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-828-0106
Размер: 45.5 x 4 x 45.5
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-812-0027
Размер: 66,5x4,5x66,5
МЕТАЛЕН СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-465-0001
Размер: 67 x 6 x 67
КВАДРАТЕН РЕТРО ЧАСОВНИК ЗА СТЕНА В БЕЖОВО
Код: 3-20-828-0074
Размер: 45 x 45 x 5
ДЪРВЕН ЧАСОВНИК ЗА СТЕНА
Код: 3-20-484-0365
ГАРОВ ЧАСОВНИК
Код: 3-25-021-0073
Размер: 31.5 x 9 x 60
ГАРОВ ЧАСОВНИК
Код: 3-25-021-0030
Размер: 31.5 x 9 x 60
ЧАСОВНИК СТЕНЕН
Код: 260-27-072
Размер: 45.7cm x 4.7cm x 45.7cm
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

92.90лв.

Код: 3-20-484-0414
Размер: 60 x 4.5 x 60
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-192-0046
Размер: 60 x 6 x 60
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-773-0306
Размер: D58 x 4
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-773-0308
Размер: 58 x 4 x 58
ЧАСОВНИК СТЕННЕН
Код: 3-20-773-0289
Размер: 49.5 x 10.5 x 49.5
ЧАСОВНИК СТЕНЕН
Код: 3-20-828-0088
Размер: 22 x 4 x 22
ЧАСОВНИК СТЕНЕН
Код: 3-20-828-0095
Размер: 40.5 x 4 x 40.5
ЧАСОВНИК С МАХАЛО
Код: 3-20-773-0162
Размер: 58 x 58 x 4
ЧАСОВНИК РЕТРО КАМЕРА
Код: 3-20-977-0238
Размер: 22.5 x 8 x 22
Часовник париж
Код: 15-00-16750
Размер: 60cm
ЧАСОВНИК ЗА СТЕНА В ТЪМНО КАФЯВО
Код: 3-20-925-0001
Размер: 31 x 4.5 x 31
ЧАСОВНИК ЗА СТЕНА В ТЪМНО КАФЯВО
Код: 3-20-925-0006
Размер: 35.5 x 5 x 35.5
ЧАСОВНИК ЗА СТЕНА
Код: 3-20-484-0391
Размер: 34 x 4 x 34
ЧАСОВНИК ЗА СТЕНА
Код: 3-20-484-0399
Размер: 34 x 4 x 34
ЧАСОВНИК ЗА СТЕНА
Код: 6-20-970-0001
Размер: 30 x 4 x 30
ЧАСОВНИК АНТИЧНО ЗЛАТНО
Код: 3-20-385-0039
Размер: 36 x 5 x 27.5
Часовник ангел
Код: 15-00-16748
Размер: 60cm
Часовник

Часовник

34.80лв.

Код: 15-00-16749
Размер: 60cm
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

137.80лв.

Код: 3-20-773-0193
Размер: 70 x 6 x 70
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

21.90лв.

Код: 3-20-828-0008
Размер: 40 x 4.5 x 40
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

10.90лв.

Код: 3-20-484-0395
Размер: 34 x 4 x 34
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

25.90лв.

Код: 3-20-385-0002
Размер: 40 x 5 x 51
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

143.90лв.

Код: 3-20-773-0260
Размер: 70 x 2 x 70
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

13.90лв.

Код: 3-20-484-0398
Размер: 34 x 4 x 34
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

42.90лв.

Код: 3-20-773-0160
Размер: 58 x 4 x 58
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

155.90лв.

Код: 3-20-773-0296
Размер: 90 x 6 x 90
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

21.80лв.

Код: 3-20-385-0008
Размер: 40 x 5.5 x 40
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

40.90лв.

Код: 3-25-021-0005
Размер: 27 x 9 x 30
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

26.90лв.

Код: 3-25-828-0001
Размер: 30 x 10 x 25.5
ФИНАЛНИ БРОЙКИ
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

18.90лв.

Код: 3-20-870-0001
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

16.90лв.

Код: 3-20-773-0077
Размер: 34 x 3 x 34
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

35.90лв.

Код: 3-20-828-0063
Размер: 51 x 6 x 51
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

23.90лв.

Код: 3-20-284-0096
Размер: 40.6 x 40.6 x 3.5
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

15.90лв.

Код: 3-20-977-0101
Размер: 34 x 34 x 3
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

19.90лв.

Код: 3-20-828-0062
Размер: 40 x 4 x 40
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

16.90лв.

Код: 3-20-773-0054
Размер: 34 x 3 x 34
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

217.90лв.

Код: 61398
Размер: 78cm
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

16.90лв.

Код: 3-20-977-0104
Размер: 34 x 34 x 3
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

73.90лв.

Код: 61381
Размер: 48cm x 64cm
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

36.90лв.

Код: 3-20-773-0164
Размер: 58 x 58 x 4
Часовник

Часовник

13.80лв.

Код: 15-00-15711
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

18.90лв.

Код: 3-20-778-0093
Размер: 26 x 5 x 26
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

32.80лв.

Код: 3-20-385-0007
Размер: 51 x 5 x 51
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

69.80лв.

Код: 3-25-021-0105
Размер: 36 x 8.5 x 38
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

34.90лв.

Код: 3-20-773-0108
Размер: 58 x 58 x 3
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

69.80лв.

Код: 3-25-021-0104
Размер: 36 x 9 x 38
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

26.90лв.

Код: 3-20-284-0060
Размер: 35.5 x 4.5 x 35.5
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

16.90лв.

Код: 3-20-284-0031
Размер: 35cm x 35cm x 5cm
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

71.90лв.

Код: 3-20-773-0285
Размер: 40 x 7 x 60
Часовник

Часовник

11.90лв.

Код: 15-00-16731
Размер: 33cm

0.00лв.

Код:
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

16.90лв.

Код: 3-20-229-0000
Размер: D-22.5
Часовник

Часовник

11.90лв.

Код: 15-00-16737
Размер: 33cm
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

41.80лв.

Код: 3-20-207-0003
Размер: 50 x 2 x 50
Часовник

Часовник

34.80лв.

Код: 15-00-16747
Размер: 60CM
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

89.00лв. 98.90лв.

Код: 3-20-773-0171
Размер: 80 x 4 x 80
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

44.90лв.

Код: 3-20-828-0011
Размер: 62 x 6.5 x 62
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

44.90лв.

Код: 3-20-284-0069
Размер: 50.8 x 5.8 x 50.8
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

78.90лв.

Код: 3-20-773-0182
Размер: 80 x 5 x 80
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

44.90лв.

Код: 3-25-021-0013
Размер: 26 x 9 x 46
ЧАСОВНИК

ЧАСОВНИК

43.90лв.

Код: 3-20-828-0010
Размер: 62 x 6.5 x 62
СТЕННИ ОГЛЕДАЛА С ЧАСОВНИК
Код: 3-20-058-0003
Размер: 30 x 4 x 26
СТЕНЕН ЧАСОВНИК-РАФТ
Код: 3-20-484-0440
Размер: 35.5 x 15 x 86
СТЕНЕН ЧАСОВНИК ЧЕРЕН
Код: 3-20-828-0109
Размер: 25 x 4 x 25
СТЕНЕН ЧАСОВНИК ЦВЯТ БУРГУНДИ
Код: 3-20-104-0073
Размер: 48 x 3.5 x 48
СТЕНЕН ЧАСОВНИК ТИГАН
Код: 3-20-506-0002
Размер: 25 x 4 x 12
СТЕНЕН ЧАСОВНИК ТЕНДЖЕРА
Код: 3-20-506-0003
Размер: 30 x 3.5 x 30
СТЕНЕН ЧАСОВНИК СТАРО ЗЛАТО
Код: 3-20-385-0063
Размер: 23 x 4 x 23
СТЕНЕН ЧАСОВНИК С ЧЕРНА РАМКА
Код: 3-20-506-0004
Размер: 30 x 3.5 x 30
СТЕНЕН ЧАСОВНИК С ЦВЕТЯ
Код: 3-20-773-0325
Размер: 34 x 4 x 34
СТЕНЕН ЧАСОВНИК С РИМСКИ ЦИФРИ
Код: 3-20-484-0444
Размер: 80 x 5 x 80
СТЕНЕН ЧАСОВНИК С РИМСКИ ЦИФРИ
Код: 61380
Размер: 78cm
СТЕНЕН ЧАСОВНИК С НОЖ, ВИЛИЦА И ЛЪЖИЦА
Код: 3-20-773-0327
Размер: 34 x 4 x 34
СТЕНЕН ЧАСОВНИК С МАХАЛО
Код: 3-20-828-0112
Размер: 42 x 4 x 42
СТЕНЕН ЧАСОВНИК С КЛЮЧОВЕ
Код: 3-20-773-0326
Размер: 34 x 4 x 34
СТЕНЕН ЧАСОВНИК С КЛАСИЧЕСКИ ДИЗАЙН
Код: 3-20-284-0134
Размер: 30.5 x 4 x 30.5
СТЕНЕН ЧАСОВНИК С КАРТА НА СВЕТА
Код: 3-20-484-0442
Размер: 70 x 5 x 70
СТЕНЕН ЧАСОВНИК С ИНОКС
Код: 65181
Размер: D50
СТЕНЕН ЧАСОВНИК С ДВЕ ОГЛЕДАЛА
Код: 3-20-284-0126
Размер: 25.5 x 25.5 x 3
СТЕНЕН ЧАСОВНИК С ВИЛИЦИ И ЛЪЖИЦИ
Код: 3-20-506-0001
Размер: 35 x 35 x 4
ОЧАКВА СЕ
СТЕНЕН ЧАСОВНИК ОТ 3 ЧАСТИ
Код: 3-20-413-0001
Размер: 17 x 1 x 30/25x4
СТЕНЕН ЧАСОВНИК ЛАВАНДУЛА
Код: 3-20-773-0315
Размер: 25 x 3 x 25
СТЕНЕН ЧАСОВНИК ИНОКС
Код: 64047
Размер: 35 x 46 cm
ОЧАКВА СЕ
СТЕНЕН ЧАСОВНИК ЗАКАЧАЛКА
Код: 3-20-874-0007
Размер: 40 x 8 x 29
СТЕНЕН ЧАСОВНИК ДЪСКА ЗА РЯЗАНЕ
Код: 3-20-773-0313
Размер: 27 x 2 x 40
СТЕНЕН ЧАСОВНИК ДЪРВО/ИНОКС
Код: 64048
Размер: Диаметър:48 cm
СТЕНЕН ЧАСОВНИК ДЪРВО
Код: 3-20-284-0118
Размер: 35.5 x 35.5 x 4
СТЕНЕН ЧАСОВНИК ГЛОБУС
Код: 3-20-484-0433
Размер: 100 x 4.5 x 58
СТЕНЕН ЧАСОВНИК В РОЗОВО КАДИФЕ И ЗЛАТИСТИ СТРЕЛКИ
Код: 3-20-104-0072
Размер: 48 x 3.5 x 48
СТЕНЕН ЧАСОВНИК В МРЪСНО БЯЛО
Код: 3-20-828-0067
Размер: 29 x 29 x 4
СТЕНЕН ЧАСОВНИК В КРЕМАВ ЦВЯТ
Код: 3-20-506-0011
Размер: 33.5 x 33.5 x 4.5
СТЕНЕН ЧАСОВНИК В КЛАСИЧЕСКИ СТИЛ
Код: 65069
Размер: 53cm
СТЕНЕН ЧАСОВНИК В АНТИЧНО ЗЛАТНО
Код: 3-20-385-0009
Размер: 40 x 5.5 x 40
СТЕНЕН ЧАСОВНИК В АНТИЧНО БЯЛО
Код: 3-20-864-0111
Размер: 33 x 33 x 4
СТЕНЕН ЧАСОВНИК В АНТИЧНО БЯЛО
Код: 3-20-385-0052
Размер: 51 x 51 x 5.5
СТЕНЕН ЧАСОВНИК В АНТИЧНО БЯЛО
Код: 3-20-773-0318
Размер: 50 x 7.5 x 60
СТЕНЕН ЧАСОВНИК БЯЛО И СИНЬО
Код: 3-20-400-0001
Размер: 60 x 5 x 60
СТЕНЕН ЧАСОВНИК БЕЖОВ
Код: 3-20-484-0432
Размер: 60 x 4.5 x 80
СТЕНЕН ЧАСОВНИК АТЛАС
Код: 3-20-773-0316
Размер: 80 x 3 x 80
СТЕНЕН ЧАСОВНИК АКАЦИЯ НАТУРАЛ ΕΑ7021
Код: 9-50-18411
Размер: D.45 x 4cm
СТЕНЕН ЧАСОВНИК WATERING CAN
Код: 3-20-773-0277
Размер: 34 x 2 x 34
СТЕНЕН ЧАСОВНИК CAFE DE PARIS
Код: 3-20-773-0264
Размер: 31.5 x 8 x 31.5
СТЕНЕН ЧАСОВНИК 45x4x45 ЦВЯТ АКАЦИЯ ΕΑ7022
Код: 9-50-18416
Размер: 45x4x45cm
СТЕНЕН ЧАСОВНИК 'HAPPY DAY'
Код: 3-20-098-0247
Размер: 34 x 34 x 4
СТЕНЕН ЧАСОВНИК "SOL"
Код: 3-20-207-0004
Размер: 60 x 2 x 60
СТЕНЕН ЧАСОВНИК  С ЧЕРЕН ЦИФЕРБЛАТ
Код: 65071
Размер: 40cm
ФИНАЛНИ БРОЙКИ
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-773-0294
Размер: D58 x 3
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-284-0128
Размер: 61 x 5 x 61
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-506-0008
Размер: 27 x 27 x 4
ОЧАКВА СЕ
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-484-0451
Размер: 60 x 5 x 60
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-864-0107
Размер: 40 x 40 x 4
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-284-0034
Размер: 40 x 40 x 5
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-773-0342
Размер: 62 x 8
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 15-00-17592
Размер: 40cm
ОЧАКВА СЕ
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-153-0001
Размер: 49 x 8 x 44
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-925-0014
Размер: 65 x 5 x 65
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-773-0319
Размер: 60 x 6.5 x 74
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-385-0045
Размер: 30.5 x 30.5 x 6.5
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-284-0130
Размер: 30.5 x 4 x 30.5
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-828-0111
Размер: 40 x 5 x 40
ОЧАКВА СЕ
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-484-0453
Размер: 60 x 5 x 60
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-864-0108
Размер: 43 x 43 x 4
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-828-0107
Размер: 51.5 x 5 x 51.5
ОЧАКВА СЕ
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-828-0115
Размер: 46cm
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 15-00-17594
Размер: 40cm
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-284-0102
Размер: 30.5 x 5 x 30.5
Стенен часовник
Код: 3-20-773-0261
Размер: 51 x 2 x 51
ОЧАКВА СЕ
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-153-0002
Размер: 58 x 8 x 54
ОЧАКВА СЕ
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-463-0004
Размер: 60 x 3 x 60
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-284-0132
Размер: 30.5 x 4 x 30.5
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-484-0427
Размер: 60 x 60 x 5
ОЧАКВА СЕ
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-484-0455
Размер: 80 x 5 x 80
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-864-0114
Размер: 41 x 41 x 4
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-864-0105
Размер: 40 x 40 x 4
ОЧАКВА СЕ
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-828-0116
Размер: 46cm
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 15-00-17593
Размер: 40cm
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-484-0423
Размер: 60 x 60 x 4.5
Стенен часовник
Код: 3-20-773-0266
Размер: 58 x 2 x 58
ОЧАКВА СЕ
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-977-0288
Размер: 80 x 80 x 6
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-925-0015
Размер: 75 x 5 x 75
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-284-0122
Размер: 30.5 x 30.5 x 4
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-506-0010
Размер: 33.5 x 33.5 x 4.5

0.00лв.

Код:
ОЧАКВА СЕ
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-484-0457
Размер: 80 x 5 x 80
ОЧАКВА СЕ
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-828-0118
Размер: 50cm
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 15-00-17770
Размер: 33cm
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-506-0012
Размер: 33 x 33 x 6
ОЧАКВА СЕ
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-484-0458
Размер: 60 x 5 x 60
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-864-0109
Размер: 41 x 41 x 4
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-977-0240
Размер: 34 x 34 x 3
ОЧАКВА СЕ
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-828-0119
Размер: 52cm
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 15-00-17586
Размер: 33cm
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-925-0016
Размер: 50 x 4 x 50
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-925-0013
Размер: 36 x 5 x 36
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-154-0001
Размер: 60 x 5 x 60
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-864-0093
Размер: 51 x 51 x 5
ОЧАКВА СЕ
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-773-0330
Размер: 46 x 6 x 46
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-864-0115
Размер: 40 x 40 x 4
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-284-0103
Размер: 30.5 x 5 x 30.5
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-864-0117
Размер: 60 x 60 x 5
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-385-0059
Размер: 51 x 5 x 51
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-463-0013
Размер: 60 x 4.5 x 60
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-484-0428
Размер: 60 x 60 x 4.5
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-773-0076
Размер: 34 x 3 x 34
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 69511
Размер: 40 CM
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-284-0108
Размер: 30.5 x 4 x 30.5
ОЧАКВА СЕ
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-773-0331
Размер: 60 x 6 x 60
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-864-0112
Размер: 56 x 56 x 4
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-284-0116
Размер: 40.5 x 3.5 x 40.5
ОЧАКВА СЕ
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-864-0119
Размер: 52 x 52 x 6
ФИНАЛНИ БРОЙКИ
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-828-0113
Размер: 50 x 5 x 50
ОЧАКВА СЕ
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-977-0287
Размер: 57 x 57 x 5
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-925-0017
Размер: 43 X 5 X 50
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-463-0010
Размер: 58 x 3 x 58
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 69499
Размер: 20 CM
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 64049
Размер: 41 x 46 cm
ОЧАКВА СЕ
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-773-0332
Размер: 60 x 5 x 60
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-864-0110
Размер: 46 x 46 x 4
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-284-0097
Размер: 40.6 x 40.6 x 3.5
ОЧАКВА СЕ
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-864-0120
Размер: 52 x 52 x 6
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-828-0114
Размер: 50 x 5 x 50
ОЧАКВА СЕ
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 4-20-727-0001
Размер: 28.5 x 4.5 x 47
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-773-0314
Размер: 25 x 2 x 25
ОЧАКВА СЕ
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-773-0333
Размер: 34 x 4 x 34
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-864-0122
Размер: 50 x 50 x 6
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-977-0254
Размер: 68 x 3.5 x 68
ОЧАКВА СЕ
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-463-0016
Размер: 80 x 4 x 80
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-284-0135
Размер: 40.5 x 4 x 40.5
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 69503
Размер: 30 CM
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-925-0009
Размер: 50 x 4.5 x 50
ОЧАКВА СЕ
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-773-0335
Размер: 34 x 4 x 34
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 15-00-17575
Размер: 40cm
ФИНАЛНИ БРОЙКИ
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-284-0112
Размер: 51 x 5 x 51
ОЧАКВА СЕ
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-864-0125
Размер: 52 x 52 x 6
ОЧАКВА СЕ
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-463-0017
Размер: 63 x 7 x 63
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-284-0136
Размер: 40.5 x 4 x 40.5
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 69506
Размер: 30 CM
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-864-0095
Размер: 51 x 51 x 5
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-773-0336
Размер: 43 x 6 x 70
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 15-00-17572
Размер: 40cm
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-773-0303
Размер: 67 x 5.5 x 85
ОЧАКВА СЕ
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-864-0126
Размер: 52 x 52 x 6
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-284-0041
Размер: 25 x 3 x 25
ОЧАКВА СЕ
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-463-0019
Размер: 51.5 x 70 x 8
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-977-0260
Размер: 34 x 4 x 34
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-484-0431
Размер: 60 x 60 x 4.5
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-925-0005
Размер: 75 x 5 x 75
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 69505
Размер: 30 CM
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-925-0011
Размер: 43 x 6 x 51
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-864-0096
Размер: 51 x 51 x 5
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-773-0337
Размер: 60 x 7
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 15-00-17576
Размер: 40cm
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-864-0127
Размер: 52 x 52 x 6
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 65073
Размер: 23cm
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-977-0259
Размер: 34 x 3 x 34
ОЧАКВА СЕ
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-477-0011
Размер: 62 x 24 x 62
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-977-0261
Размер: 34 x 4 x 34
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-506-0006
Размер: 30 x 30 x 4.5
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-484-0411
Размер: 60 x 4.5 x 60
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 69512
Размер: 50 CM
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-925-0012
Размер: 45.5 x 5 x 45.5
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-773-0338
Размер: 58 x 4
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 15-00-17570
Размер: 50cm
ОЧАКВА СЕ
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-864-0129
Размер: 76 x 76 x 6
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-284-0119
Размер: 30.5 x 30.5 x 4
ОЧАКВА СЕ
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-477-0009
Размер: 62 x 24 x 62
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-463-0001
Размер: 81 x 3 x 81
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-773-0317
Размер: 46 x 7 x 46
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-178-0004
Размер: 40 x 6 x 53.5
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 69509
Размер: 35 CM
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-773-0339
Размер: 58 x 4
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 15-00-17571
Размер: 50cm
ОЧАКВА СЕ
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-925-0021
Размер: 58 x 5 x 58
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-284-0121
Размер: 30.5 x 30.5 x 4
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-463-0002
Размер: 60 x 3 x 60
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-484-0447
Размер: 60 x 5 x 60
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-828-0105
Размер: 45.5 x 4 x 45.5
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 69510
Размер: 32 CM
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-864-0104
Размер: 40 x 40 x 4
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-773-0340
Размер: 60 x 5
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 15-00-17584
Размер: 60cm
ОЧАКВА СЕ
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-925-0022
Размер: 40 x 5 x 40
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-237-0001
Размер: 45 x 5 x 60
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-484-0448
Размер: 36 x 5 x 36
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-828-0110
Размер: 40 x 4 x 40
ОЧАКВА СЕ
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-484-0450
Размер: 70 x 5 x 70
ФИНАЛНИ БРОЙКИ
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-864-0106
Размер: 46 x 46 x 4
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-773-0341
Размер: 60 x 5
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 15-00-17595
Размер: 40cm
ОЧАКВА СЕ
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-925-0023
Размер: 50 x 5 x 50
СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-237-0002
Размер: 60 x 5 x 60
СТЕНЕН ЧАОВНИК 40x4 ЦВЯТ АКАЦИЯ ΕΑ7023
Код: 9-50-18417
Размер: D.40 x 4cm
СЕТ ОТ ДВЕ ОГЛЕДАЛА И ЧАСОВНИК
Код: 3-20-284-0123
Размер: 40.5 x 40.5 x 3.5
КОМПЛЕКТ ДЕКОРАЦИЯ С ДВЕ ОГЛЕДАЛА
Код: 3-20-284-0114
Размер: 40.6 x 40.6 x 3.5
КОМПЛЕКТ ДЕКОРАЦИЯ С ДВЕ ОГЛЕДАЛА
Код: 3-20-284-0117
Размер: 25.5 x 3 x 25.5
КЛАСИЧЕСКИ СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-385-0056
Размер: 76 x 6 x 76
ОЧАКВА СЕ
ДЪРВЕН СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-874-0006
Размер: 45 x 4 x 30
ДЪРВЕН СТЕНЕН ЧАСОВНИК
Код: 3-20-768-0009
Размер: 45 x 2 x 45
ГАРОВ ЧАСОВНИК 2 ЛИЦА
Код: 3-25-021-0089
Размер: 37 x 9 x 33
ОЧАКВА СЕ
Wall Clock

Wall Clock

10.90лв.

Код: 3-20-773-0334
Размер: 34 x 4 x 34
ОЧАКВА СЕ
Wall Clock

Wall Clock

13.90лв.

Код: 6-20-413-0001
Размер: 24 x 10 x 30
Показани 1 от 358 | 358 (1 Страници)

Стенни часовници


Стенни часовници - необходимост ли са или просто страхотен аксесоар за дома? След като телефонът е почти винаги в нас, можем да се съгласим, че поглеждаме часовника по-рядко. Затова пък обръщаме особено внимание на неговия дизайн и се стараем да е оригинално допълнение към интериора!


Стенни часовници в различен стил

При нас ще намерите стенни часовници за всеки стил. Имаме разнообразие от изчистени модели подходящи за модерно и скандинавско обзавеждане. Модерните стенни часовници най-често са едноцветни и имат гладка, понякога лъскава повърхност и елегантен циферблат. Скандинавските модели могат да бъдат изработени от дърво или са оцветени в нежни пастелни тонове.
Актуалните индустриални часовници комбинират метал и дърво. Често имат цветен акцент или фигуративен елемент - автомобили, зъбни колела, мрежи и технически елементи, символ на индустриалната революция.   
Ако търсите винтидж стенни часовници, то при нас със сигурност ще намерите своя модел. Асортиментът ни покрива всичко от викториански, готически и неокласически стил до прованс и шаби-шик!  

 Часовници за стена за всеки стил


Гаров часовник с петле“Часовник-пано с глобус

 

Стенни часовници с различна големина

Живеете в малък апартамент и нямате много място - имаме това, което търсите! Трябва да постигнете гранд ефект- отново сме насреща! Нашите стенни часовници започват от диаметър 15 см и завършват с модели с диаметър почти метър.

 Часовници за стена с различна големина

 

Стенни часовници на ниски цени

Цената на стенните часовници зависи най-вече от материала. Най-достъпните модели са изработени MDF с различни принтове или от полирезин. Има стенни часовници от полирезин, които изглеждат като метални или дървени, а в същото време са леки и на ниска цена.

Часовници за стена на ниски цени

Евтини часовници за стена

Стенни часовници с оригинален дизайн

Стенни часовници с махало, гарови часовници с две лица и модели в чудновати форми и дизайни са наш специалитет! Нашите часовници ще ви грабнат с красотата на орнаменталната украса и оригиналността на дизайнерските решения. Дизайнерските ни стенни часовници са подходящи за заведения, офиси и, разбира се, всеки, който цени оригиналния дизайн.   

 

Стенни часовници
Стенни часовници в различен стил
Стенни часовници с различна големина
Стенни часовници на ниски цени
Стенни часовници с оригинален дизайн