Срок и цена за доставка


ИНФОРМАЦИЯ И ЦЕНА ЗА ДОСТАВКА

Срокът за доставка е упоменат за всеки артикул, като може да има 3 поясняващи полета.


Поле 1:
Ако полето “Експресна доставка до 3 дни” е със статус “Да”, това означава, че артикулът е наличен в наш обект. Очаквайте пратката до 3 работни дни след поръчка, независимо от другите полета.


Поле 2:
-Датата във второто поле при етикет “Стандартна доставка до 10 дни след”, означава, че артикулите пътуват към нашия склад и ще очаквате пратката си до 10 работни дни след посочената дата.
Например ако пише “Стандартна доставка до 10 дни след: Aug 15 2017” , то пратката ще пристигне до 10 работни дни след 15-ти август.

-Ако вместо “Стандартна доставка до 10 дни след”  виждате етикет “Позвънете ни за наличност” , бройките са ограничени и трябва да се свържете допълнително с нашите консултанти.


Поле 3:
Полето “Възможност за доставка след” е информативно относно датата, след която ще бъде възможно да заредим артикула. Това не означава, че той бъде зареден със сигурност, но ви дава възможност да вникнете в нашия график и да планирате по-добре покупките си. Може да правите предварителни поръчки на артикули, които все още не са пристигнали и да разпределяте своя бюджет.
Например ако в третото поле виждате: “Възможност за доставка след: 2017-08-22” , то това означава, че след 22-ри август ние ще можем да зареждаме този артикул.  


Постарахме се да получите максимално подробна и точна информация за своята доставка с цел да улесним и направим по-приятно вашето пазаруване. Въпреки това тези срокове са ориентировъчни, имайки предвид следните обстоятелства:
-В случаите, когато под определени обстоятелства извън наш контрол (едновременно поръчване на определен артикул, внезапно изчерпване на количествата при нашите дистрибутори) има несъответствие между посочените и реалните срокове, Art me има право да коригира срока на доставка.
-При несъответствие на сроковете, както и за потвърждение на поръчката, служителите на Art me се свързват по телефон или email с клиента.

Цената за доставка не е включена в стойността на артикулите. Тя се образува по стандартните тарифи на Еконт, с включена отстъпка за нашите клиенти. Ако искате да получите информация за конкретна поръчка може се обадите на 0879 45 35 35 или да изчакате нашите консултанти да се свържат с Вас за потвърждение на поръчката.
При желание от страна на клиента, пратката може да бъде изпратена и с друг куриер.